AUTOTAK ALU  0,5 mm

1.028 lei

În stoc

AUTOTAK ALU 0,5 mm este o barieră specială de vapori auto-aderentă formată dintr-un material compozit armat cu fibra de sticlă, fata superioara din aluminiu acoperit pe fața inferioară cu un compus bitumos modificat SBS.

Prețul afișat este aferent unei role (1,08x50m)

 

  • Livrare gratuită peste 150 lei
  • Calitate garantată / Livrare in 48h
  • Plata ramburs sau cu cardul
  • Retur garantat in 14 zile
Cumpară rapid și sigur

Descriere

Caracteristici:

AUTOTAK ALU 0,5 mm este o barieră specială de vapori auto-aderentă formată dintr-un material compozit armat cu fibra de sticlă, fata superioara din aluminiu acoperit pe fața inferioară cu un compus bitumos modificat SBS. Aplicarea este foarte simplă și sigură: odată aliniată rola pe un substrat curat și amorsat, prin simpla îndepărtare a filmelor de silicon de pe partea inferioară, AUTOTAK ALU se va fixa în locul dorit fără a fi nevoie de un arzător cu gaz propan sau de un aparat de sudură cu aer cald. AUTOTAK ALU 0,5 se livrează în role de 50 mp (dimensiune rolă 1,08×50 ml)

 

Utilizare și Instalare:

AUTOTAK ALU 0,5 mm este recomandat pentru utilizare ca barieră de vapori auto-aderentă sau strat de verificare a vaporilor pentru aplicații în prezența umidității relative ridicate și / sau ventilație scăzută; este poziționat în mod normal sub stratul de izolație, dar, de regulă și sub rezerva construcției, trebuie instalat în poziția de a împiedica straturile de izolație să intre în contact cu sursele de umiditate și să păstreze în timp eficiența izolației proprietăți. AUTOTAK ALU este adecvat special pentru aplicarea pe tabla cutată cu profil înalt și rezistă la traficul persoane în timpul șantierului. AUTOTAK ALU este rapid și sigur de aplicat și este un produs care economisește timp. AUTOTAK ALU este un produs PROFESIONAL.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AUTOTAK ALU  0,5 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AUTOTAK ALU  0,5 mm