FIBERVAP 3,0 kg/mp

187 lei

În stoc

FIBERVAP 3,0 kg/mp este o membrană cu un amestec plastomeric obținut din modificarea bitumului distilat cu copolimeri pe bază de poliolefină, care garantează ușurința de aplicare în diferite condiții climatice și aderența perfectă a îmbinărilor.

Prețul afișat este aferent unei role (1x10m)

 

  • Livrare gratuită peste 150 lei
  • Calitate garantată / Livrare in 48h
  • Plata ramburs sau cu cardul
  • Retur garantat in 14 zile
Cumpară rapid și sigur

Descriere

Caracteristici:

FIBERVAP 3,0 kg/mp este o membrană cu un amestec plastomeric obținut din modificarea bitumului distilat cu copolimeri pe bază de poliolefină, care garantează ușurința de aplicare în diferite condiții climatice și aderența perfectă a îmbinărilor. FIBERVAP este construit în interior cu un film de aluminiu ramforsat cu fibră de sticlă ce conferă o etanșeitate totală la vaporii de apă și o rezistență mecanică marită.

 

Utilizare și Instalare:

FIBERVAP 3,0 kg/mp este indicat ca un ecran total pentru difuzarea vaporilor de apă pe acoperișurile camerelor cu umiditate ridicată și zone slab ventilate. Acesta trebuie pus sub elementul de izolare termică cu funcția specifică de a-l proteja și de a-l păstra de acțiunea umidității, pentru a-și menține proprietățile de izolare termică în timp. În orice caz, pentru o așezare corectă a membranelor, se recomandă consultarea documentației tehnice Copernit SpA.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FIBERVAP 3,0 kg/mp”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FIBERVAP 3,0 kg/mp