PRIMER W – pe bază de apă (20L)

171 lei

În stoc

PRIMER W este un grund bituminos pe bază de apă, utilizat în industria construcțiilor ca strat prim pentru a bloca efectele prafului și a sigila porozitatea betonului, permițând o aplicare ușoară cu torță a membranelor hidroizolante bituminoase.

Prețul afișat este aferent unui bidon (20L)

  • Livrare gratuită peste 150 lei
  • Calitate garantată / Livrare in 48h
  • Plata ramburs sau cu cardul
  • Retur garantat in 14 zile
Cumpară rapid și sigur

Descriere

PRIMER W este un grund bituminos pe bază de apă, utilizat în industria construcțiilor ca strat prim pentru a bloca efectele prafului și a sigila porozitatea betonului, permițând o aplicare ușoară cu torță a membranelor hidroizolante bituminoase. Are proprietăți bune de aderare și penetrare. Fiind bazat pe apă, nu este nici inflamabil, nici periculos și nu are miros. Se recomandă ca grund pe suprafețe de beton din pereți de beton și ca acoperire de protecție pe clădiri industriale și civile, înainte de aplicarea cu torță a membranelor impermeabilizante bituminoase.

 

Destinarea Utilizării:

Se recomandă ca grund pe suprafețe de beton ale viaductelor, podurilor și pereților de beton și ca folie de protecție pe clădiri industriale și civile, înainte de aplicarea cu torță a membranelor hidroizolante bitum. Primer W este potrivit în special pentru impermeabilizarea în zonele rezidențiale, unde nu este recomandată utilizarea produselor pe bază de solvent. Are proprietăți de penetrare și consolidare excelente atunci când se aplică atât pe suprafețe de beton uscate, cât și ușor umede. Primer W asigură o ancorare bună și pentru membranele hidroizolante bituminoase lichide aplicate la rece.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PRIMER W – pe bază de apă (20L)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PRIMER W – pe bază de apă (20L)