SINTOPOL 3 mm

167 lei

În stoc

SINTOPOL 3 mm  este o membrană cu un amestec plastomeric obținut din modificarea bitumului distilat cu copolimeri pe bază de poliolefină, care garantează ușurința de aplicare în diferite condiții climatice și aderența perfectă a îmbinărilor.

Prețul afișat este aferent unei role (1x10m)

 

  • Livrare gratuită peste 150 lei
  • Calitate garantată / Livrare in 48h
  • Plata ramburs sau cu cardul
  • Retur garantat in 14 zile
Cumpară rapid și sigur

Descriere

Caracteristici:

SINTOPOL 3 mm  este o membrană cu un amestec plastomeric obținut din modificarea bitumului distilat cu copolimeri pe bază de poliolefină, care garantează ușurința de aplicare în diferite condiții climatice și aderența perfectă a îmbinărilor. Formula particulară a compusului face ca această gamă de produse să fie ideală pentru diverse modalități de aplicare și capabile să satisfacă cele mai diverse și exigente aplicații.

 

Utilizare și Instalare:

SINTOPOL 3 mm este indicat ca substrat sau strat superior în sisteme de hidroizolație multistrat pentru acoperișuri civile și industriale. În cazul utilizării ca strat superior, SINTOPOL trebuie protejat cu vopsea reflectorizantă, pietriș, pardoseală sau cu o altă membrană auto-protejată pentru a evita expunerea directă la razele UV.     

În orice situație, pentru o instalare corectă a membranelor, se recomandă consultarea documentației tehnice Copernit SpA.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SINTOPOL 3 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SINTOPOL 3 mm