Surse de iluminat economice

Becurile economice: bune pentru portofelul dumneavoastră şi pentru mediu

Economisiţi energie şi bani cu becurile economice!

Un bec economic de 20 W luminează timp de 6000 ore şi consumă pentru aceasta 1200 kWh. Un bec incandescent la fel de luminos de 100 W ţine numai 1000 ore. În timpul duratei de viaţă a unei surse de
ilumiat economic avem nevoie de 10 becuri tradiţionale şi de 5 ori mai multă energie. În ciuda costurilor de achiziţie mai ridicate, costurile totale pentru becurile economice sunt cu 2/3 mai mici.

80% economie de curent cu sursele de iluminat economice

Cca. 10% din consumul total de curent revin iluminatului. Dacă o familie medie îşi dotează sursele de lumină cu becurile economice, ea poate reduce costurile cu energia.
Un bec incandescent tradiţional transformă 90 până la 95% din energia folosită în căldură şi numai 5 până la 10% în lumină. Becurile economice necesită cu până la 80% mai puţin curent pentru aceeaşi exploatare de lumină.

Sortiment variat de surse de lumină economică

Există surse economice de energie de diferite dimensiuni, forme şi tipuri, potrivite pentru aproape orice dulie. Ele pot fi cu luminozitate reglabilăcu senzori de lumină pentru iluminat exterior şi chiar
cu senzori de mişcare. Becurile economice se oferă în culorile alb – lumină de zi, alb neutru şi alb cald. În camera de locuit este preferat albul cald; lumina alb neutru este indicată pentru bucătărie şi pentru biroul de acasă. Lumina zilei are efect rece şi profesional.

Mai puţini waţi pentru aceeaşi lumină!

Pe dulia unei surse de lumini sunt indicaţii privind puterea maximă admisă (waţi) pentru bec. Aceste valori sunt valabile şi pentru becurile economice. Exploatarea luminii frumoaselor şi vechilor lămpi şi lustre poate fi maximizată prin becuri economice.

Bec incandescent          Bec economic
                                                       25 W                                 6 W
40 W                                 8 W
60 W                               12 W
100 W                               20 W

Sfat util

Lămpile economice au nevoie de până la 80% mai puţin curent pentru aceeaşi luminozitate. Treceţi la becurile economice la următoarele dvs. cumpărături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Plată Ramburs

Poți plăti la primirea coletului

Livrare Rapidă

În 1-2 zile lucrătoare

Calitate Garantată

Produse certificate și aprobate

Asistență și Ajutor

Echipa noastră îți stă la dispoziție!

Copyright © baumax.ro 2020. Toate drepturile rezervate.

SC STOCSHOP CCL SRL – RO37345513 – J35/1103/06.04.2017
Str. Maslinului, Nr. 2, Dumbravita, Timis