Pereţi despărţitori

Economisiţi energie prin temperaturi diferite ale camerei!

Mansardele extinse şi camerele mari în general câştigă vizibilitate şi se îmbunătăţesc din punct de vedere energetic prin pereţi despărţitori. De exemplu nu este necesar să se atingă în toate camerele temperaturi
la fel de mari la încălzire.

Camerele care se folosesc în fiecare zi numai pentru câteva ore, ar trebui să fie încălzite în restul timpului la temperaturi mai scăzute. Astfel se economiseşte energie şi cu toate acestea camera nu se răceşte
complet.

O scădere a temperaturii camerei cu numai 1ºC înseamnă deja o economie de energie de cca. 6%.

Compartimentări din gipscarton

Cu pereţi despărţitori montaţi ulterior suprafaţa de locuit poate fi împărţită în zone cu temperatură mai înaltă şi zone cu temperatură mai joasă.

Majoritatea pereţilor interiori cu care se poate structura de ex. mansarda sunt pereţi dintr-o schelă de lemn sau de metal îmbrăcată cu plăci de gips sau gipscarton şi care se izolează în spaţiul gol cu vată minerală. Aceasta se face repede şi nu trebuie să fii zidar ca să execuţi această lucrare corect. (Fig.1)

Plăcile de gipscarton pot fi montate şi ca protecţie fonică şi termică. Instalaţiile pot fi ascunse în spaţiul gol al pereţilor iar montajul uscat nu generează umezeală în locuinţă.

Pentru folosirea în camere de baie şi în camere umede există plăci impregnate antiumezeală – plăcile R.B.I.(Fig. 2)

După montaj suprafeţele uniforme şi plane pot fi lipite cu tapet sau cu faianţă sau pot fi zugrăvite. Fără timp de uscare şi cu montaj rapid, camerele pot fi locuite în scurt timp.

Sfat util pentru economia de energie!

O scădere a temperaturii camerei cu numai 1ºC înseamnă deja o economie de energie de cca. 6%.
Pereţii despărţitori creează camere care pot fi încălzite în mod diferit. Mansardele extinse şi camerele mari în general câştigă nu numai vizibilitate dar sunt şi eficiente din punct de vedere energetic datorită pereţilor despărţitori.
Camerele care se folosesc în fiecare zi numai pentru câteva ore, ar trebui să fie încâlzite în restul timpului la temperaturi mai scăzute. Astfel se economiseşte energie şi cu toate acestea camera nu se răceşte complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Plată Ramburs

Poți plăti la primirea coletului

Livrare Rapidă

În 1-2 zile lucrătoare

Calitate Garantată

Produse certificate și aprobate

Asistență și Ajutor

Echipa noastră îți stă la dispoziție!

Copyright © baumax.ro 2020. Toate drepturile rezervate.

SC STOCSHOP CCL SRL – RO37345513 – J35/1103/06.04.2017
Str. Maslinului, Nr. 2, Dumbravita, Timis